Prijzen & Beschikbaarheid

Parkeren

Komt u met de auto? Hieronder vindt u 3 mogelijkheden waarop u uw auto tijdens uw bezoek aan Hotel Nicolaas Witsen kunt parkeren.

Parkeren bij het hotel
U kunt uw auto bij ons hotel in de straat parkeren. Er is vrijwel altijd ruimte, maar let op: dit is betaald parkeren. Maandag t/m zaterdag moet u vanaf 09:00 tot 24:00 uur een kaartje kopen bij de parkeerautomaat in de straat. Het huidige tarief is €4,00 per uur. 's Nacht, tussen 24:00 en 09:00 uur, kunt u gratis parkeren. Op zondag betaalt u van 12:00 tot 24:00 uur. Voor meer informatie over tarieven en dagkaarten kunt u kijken op de website van Cition. Klik hiervoor in de rechter kolom op het blauwe vlak met daarin 'Nicolaas Witsenstraat 2 - 20'.

Hotelparking.nl 
Als u met de auto aankomt bellen wij Hotelparking.nl voor u. Er komt een chauffeur van Hotelparking.nl om uw auto op te halen en naar een beveiligde parkeergarage te brengen. We spreken dan gelijk af wanneer de auto terug gebracht moet worden. De kosten hiervoor zijn € 30,00 per 24 uur.

APCOA Parking Heinekenplein
Maandag tot en met vrijdag parkeert u voor €20,00 per 24 uur! Zaterdag tot en met Zondag voor slecht €15,00 per 24 uur. U kunt uw parkeerkaart ophalen bij de receptie. Apcoa Parking Heinekenplein vind u in de Eerste van der Helststraat 6, nog geen 5 minutel lopen vanaf ons hotel.

P+R parking
De P+R parkings zijn de voordeligste parkeerplekken voor bezoekers van Amsterdam. Deze parkeerplekken liggen aan de rand van de stad waar u makkelijk kunt overstappen op het Openbaar Vervoer. Parkeren op een P+R kost €8,00 per 24 uur. U kunt deze Amsterdamse P+R-locaties makkelijk  vinden dankzij de P+R-verwijzing op de verkeersborden langs de A1, de A2 en de ring A10. Bekijk hier alle P+R-locaties.