Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Arena / AFAS Live / Ziggo Dome

 

Hotel in hartje Amsterdam en toch in 15 minuten bij de Amsterdam Arena, Heineken Music Hall (AFAS Live) en Ziggo Dome

Hotel Nicolaas Witsen is een ideaal hotel als u een of meerdere dagen Amsterdam wilt combineren met een concert of voetbalwedstrijd in de Amsterdam Arena, de Heineken Music Hall (AFAS Live) en/of Ziggo Dome.

Hotel Nicolaas Witsen heeft een zeer goede openbaarvervoersverbinding met de Amsterdam Arena, Heineken Music Hall (AFAS Live) en Ziggo Dome. Met metrolijn 54 bent u in nog geen 15 minuten van het Weesperplein bij de Amsterdam Arena en de naastgelegen Heineken Music Hall (AFAS Live) en Ziggo Dome.

Bekijk hier het programma van de Amsterdam Arena
Bekijk hier het programma van de Heineken Music Hall
Bekijk hier het programma van AFAS Live
Bekijk hier het programma van Ziggo Dome


Doordat Hotel Nicolaas Witsen aan de rand van het centrum van Amsterdam ligt, vindt u veel bezienswaardigheden op loopafstand van het hotel. Zo vindt u binnen 500 meter van het hotel de Albert Cuypmarkt, de Heineken brouwerij, het Rijksmuseum, Theater Carré, De Utrechtsestraat (met vele leuke restaurantjes), het Rembrandtplein en het Leidseplein.

Vanaf het hotel loopt u in 5 minuten naar het Weesperplein. Hier gaat u met metrolijn 54 rechtstreeks naar de Amsterdam Arena/HMH/Ziggo Dome, in ongeveer 15 minuten. Om terug te komen neemt u dezelfde metro lijn 54 vanaf Amsterdam Arena/HMH/Ziggo Dome naar het Weesperplein. Let op: de metro rijdt maar tot middernacht.

Lees hier over onze Laagste prijsgarantie en boek voordelig uw kamer.