Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Welkom bij Hotel Nicolaas Witsen

 

Hotel Nicolaas Witsen ligt in een prachtige en rustige straat in het centrum van Amsterdam. We hebben verschillende kamers, geschikt voor 1 tot 4 personen. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met toilet. Bij onze receptie kunt u terecht voor entree kaarten van bijna alle musea en overige attracties. ’s Ochtends kunt u genieten van een lekker ontbijtje in onze ontbijtruimte. Overdag en ’s Avonds kunt u hier ook wat drinken en / of gezellig een spelletje spelen.

Kamers
Reviews
Locatie
Contact

Uitstekende ligging

 

Hotel Nicolaas Witsen is door haar gunstige ligging aan de rand van het centrum geschikt voor zowel een lang verblijf, als voor een nachtje Amsterdam. Op nog geen 5 minuten lopen bevindt zich de Heineken Experience en Amsterdam Canal cruises, maar ook het Rijksmuseum en het Van Goghmuseum bevinden zich op nog geen 10 minuten lopen van ons hotel. Daarnaast zijn de volgende locaties zeer goed te bereiken vanuit ons hotel.

   Theater Carré Paradiso 

  RAI Amsterdam AFAS Live 

Amsterdam Arena Ziggo Dome

Geschiedenis Hotel Nicolaas Witsen

 

De drie panden waarin het hotel zich bevindt zijn gebouwd rond 1900 en hebben een mooi historisch karakter. Alle kamers zijn met de lift te bereiken. Hotel Nicolaas Witsen bestaat sinds 1981.

Geschiedenis